گز گز پاها از کمر تا کف پاها و درد تا عمق یک سانتی دور ناف ؟

سلام وقت بخیر.من دوبار توسط شما ویزیت شدم دوسال پیش و ام آر آی بدون و با تزریق داشتم و خداروشکر مسئله ای نبوده و شما گفتین باتوجه به پوزیشن کورتاژ و از دست دادن زیاد خون اینجوری شدم.الانم از روز چهارشنبه پاهام شروع به گزگز کردن جوری که احساس میکنم داخل یخ شده و احساس سنگینی نمیکنم روی پاهام.درد بالای نافم دورتادور به عمق یک سانتی احساس میکنم که دستم میخوره درد شدید دارم.انگار اعصاب پوستی اون ناحیه درگیر شده.

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران