۱۵
آقــا

وسواس فکری؟

سلام،هفت ماهی هست که بعضی حرکات مثل مالیدن پا به زمین و ترس از مرگ یا بیماری وشستن مکرر دست و هنگام راه رفتن دوباره برگشتن کوتاه از همان مسیر در فرزندم 15 ساله ام دیده می شودآیا این بیماری محسوب می شود یا نه؟ یا این حرکات کوتاه مدت بود بر طرف خواهد شد ؟

4 پـاسـخ

  • با سلام، وقتي اين علائم هفت ماه طول کشيده بايستي بعنوان وسواس درمان مناسب براي آن در نظر گرفته شود، درمان مناسب تلفيقي از دارو بعلاوه رواندرمانيست. حتما در اولين فرصت به روانپزشک مراجعه نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام. علائم ذکر شده مي تواند علامت اختلال وسواس باشد.
    لازم است به روانپزشک مراجعه کنيد. اختلال وسواسي- جبري يک بيماري با پروسه تدريجي و طولاني است که ممکن است در صورت عدم درمان ، شديد و طولاني شود.
    درمان ، دارويي است. البته ميتوان از روان درماني شناختي رفتاري در کنار درمان دارويي، سود برد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 480 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران