۳۲
۵۷
خانــم

بارداری بدون دخول و قرص اورژانسی؟

سلام خسته نباشید
من هفته پیش روز8پریودم با نامزدم بدون دخول رابطه داشتم ایشون مایع منی رو روی کمرم ریخت و با دستمال پاک کرد بعد 2دقیقه رفتم حموم دوش گرفتم خواستم ببینم آیا امکانش هست با پاک کردن کمرم چیزی مونده باشه و حین دوش گرفتن وارد واژنم شده باشه؟
به خاطر این و اینکه گفتم شاید پیشابش بهم خورده باشه همون روز 2قرص ال دی خوردم ولی بعد20ساعت4قرص ال دی و 12ساعت بعد4تای دیگه خوردم آیا احتمال بارداری هست؟
از تقویم تخمک گذاریم استفاده کردم با اپلی کیشن مینت گفتن که تخمک گذاری از روز10من شروع میشه
ممکنه باردار بشم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 337 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران