آیا ام اس از طریق طب سوزنی قابل درمان است؟

من به دلیل بیماری ام‌اس دچار بی اختیاری ادرار و مدفوع در گاهی اوقات هستم، و مثانه من ادرار را به طور کامل تخلیه نمی کند آیا به وسیله طب سوزنی می شود این مشکل را بر طرف کرد یا کمتر کرد

4 پـاسـخ

  • بله بهتر است به مطب مراجعه و بعد از انجام معاينات طب چيني نسبت به درمان مشكل ادرار و مدفوع شما طب سوزني موئثر است .
    ضمنا براي MS و بهتر شدن علايم بيماريتان كتابها هم طب سوزني را پيشنهاد كردند.
    با مطب تماس بگيريد.
    دكتر صبري22885090

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام
    کمک شايان طب سوزني به کنترل کردن شکايات بيماران دچار MS ، از جمله مشکلات ادراري،در تحقيقات به اثبات رسيده است.
    کلينيک طب سوزني 🌸🍃
    دکتر مسعود شيخ عليان

    - فارغ التحصيل دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در سال 1376
    - دانش آموخته رشته طب سوزني ، تويينا و Moxibustion از دانشگاه طب چيني پکن ( Beijing University of Chinese Medicine )

    🍃 آدرس مطب:
    تهران، خيابان دکتر شريعتي، نرسيده به پل سيد خندان، کوچه اشراقي، پلاک 19، طبقه 2، واحد5
    ( پذيرش با تعيين وقت قبلي )

    تلفن:

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 340 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران