۴۸
۷۲
خانــم

درگیری ریه در کرونا؟

سلام همسر بنده 53 ساله هستند که روز هفتم شروع علائم به پزشک مراجعه کردن که 25درصد ریه درگیر شده بود و از روز هفتم شروع به خوردن داروهای ضد ویروس کردن الان که روز دهم هست سطح اکسیژن خونشون بین 88 تا 92 متغیره بسته به اینکه نشسته باشن یا خوابیده البته با پالس اکسیمتر خونگی نمیدونم تا چه اندازه درست نشون میدن
ممکنه تو این دوسه روز ریه بیشتر از روز هفتم درگیر شده باشه تنگی نفس ‌و سرفه ندارن فقط بعضی وقتها نفسها کمی صدادار میشه
دعاگوی شما هستم

2 پـاسـخ

  • سلام بله گرفتاري ريه در هفته دوم از شروع علايم بيشتر ميشود اگر اکسيژن خون زير 93% است بهتر است ويزيت شوند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام
    احتمال درگيري بيشتر را نميتوان رد کرد ولي با توجه به اينکه متاسفانه درمان را دير شروع کرده ايد و بيشتر از سه روز از شروع درمان نمي گذرد قضاوت قطعي نميتوان کرد. آنچه که الان مطرح است اين است که سطح اکسيژن زير 93 نياز به مراجعه سريع به پزشک دارد اما آيا سطح اکسيژن نسبت به روز شروع درمان کاهش يا افزايش يافته است؟ اين کاهش يا افزايش است که مي تواند روند بهبودي را نشان دهد. اگر پزشک شما با وجود سطح اکسيژن زير 93 درمان را آغاز کرده است علائم ايشان را بررسي کنيد چنانچه سطح اکسيژن کاهش بيشتري يابد يا علائم ديگري مثل تب يا سرفه يا تنگي نفس اضافه شود حتما به پزشک مراجعه کنيد در غير اين صورت چنانچه سطح اکسيژن افزايش يافته است انشاالله درمان در مسير درستي پيش مي رود و لازم است اجازه دهيد مدت بيشتري از درمان بگذرد تا پزشک بتواند در مورد اثربخشي داروها نتيجه گيري درستي داشته باشد.
    انشاالله سلامتي خود را بزودي باز مي يابند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 97 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران