زخم اثنی عشر و ورم معده و ارتباط با سردرد و خواب رفتگی و سوزن وزن شدن سر و بدن؟

سلام دکتر خسته نباشید من چند وقتیه پشت سرم حالت گزگز و خواب رفتگی داره و همچنین بدن و دست و پام سوزن سوزن میشه من زخم اثنی عشر و ورم معده هم دارم بدنم همیشه خستست و سردردهم دارم بعد از یه کار جزی کل بدنم خستگی مفرط داره خواستم بدونم اینها با معدم ربط داره یا خیر و درکل من چیکار کنم؟ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مشکل خاصي نداريد کرونا نداريد، بيشتر اظطراب است مهارش کنيدو نگران نباشيد اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. نگران نباشيد لطفا. استرس و اظطراب علايم ورم و زخم معده و اثني عشر را بدتر مي کند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 233 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران