۷۰
خانــم

تنگی نخاع؟

سلام..خوب هستین خانم دکتر..
مادرم 70 سالشه..از قدیم مشکل کمردرد و آرتروز وپادرد داشته..دیگه باهاش مدارا میکرد تا پارسال.
از پارسال اوضاعش کمی حاد شده..
بی اختیاری ادرار هم به باقی موارد اضافه شده..
ام آر آی و نوار عصبی و ...... که گرفتم و به دکتر نشون دادیم ، گفتن که : تنگی شدید نخاع به اضافه‌ی شکستگی قدیمی یکی‌دوتا از مهره‌ها باعث این وضعیت شده..
ما 7 تا خواهر برادریم و الان فقط من با مادرم هستم..مادرم تمام دنیای منه..دیدنش تواین وضع خیلی غمگینم میکنه..خواستم بدونم این مساله
با دارو حل میشه یا نیاز به جراحی داره..
منزل ما در ورامین هست و میدونم که حتما باید بیمار رو حضوری معاینه کنید..
چشم..
حتما در مطب خدمتتون میرسیم..راه رفتن براش مشکله اما چشم..حتما میارمش مطب..
ببخشید که طولانی شد..
بااجازه
خدانگهدار

بازدید : 187 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران