دردکمر ناشی از ایستادن طولانی مدت؟

درود و احترام
بنده مدتی است که هنگام ایستادن های بلندمدت دچار کمردردی می شوم که راه تسکین دردش،ماساژهای غیر اصولی است به این شکل که قسمت فوقانی کمر دچار گرفتگی می شود و از دیگران میخواهم که با راه رفتن روی قسمت فوقانی کمرم باعث تسکین درد شوند و این تسکین درد هم زمانی اتفاق می افتد که اصطلاحا قولنج کمرم بشکند.
هیچ علائمی جز همین درد ناشی از ایستادن ندارم و علائم مشابه همچون گزگز کردن پا یا درد ناحیه تحتانی کمر نیز تاکنون حس نکرده ام.
لطفاً راهنمایی بفرمایید که در چنین مواردی چه باید کرد و اساساً اینگونه دردهای کمر مربوط به وزن است یا موارد دیگر
سپاسگزارم

بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران