کراتین بالا؟

سلام خانم دکتر وقتتون بخیر من خواهرم30سالشه و+حدود40کیلو هست کراتین. خونش بالا بود در اوایل حدود2.5بود تا حدود سه ماه پیش که5 شده و گهکاهی حالت تهوع داشته تا اینکه حدود 10روز پیش خیلی حالت تهوع داشت ازش ازمایش گرفتن 11 شد و دیالیز کرد دکتر. بعد از اولین دیالیز شد 6 بعد دومین دیالیز شد 3 شروع کردن تزریق کورتون تا 3 روز بدون دیالیز روز چهارم کراتین شد 7 که دیالیز شد و با این داروهایی که داد مرخص کردن و داروها باید مصرف بشه با هفته ای یک بار دیالیز. جواب سونو هم این شد
کلیه راست بطول 90میلیمتر و ضخامت پارانشیم 12میلیمتر
کلیه سمت چپ به طول 90میلیمتر و. ضخامت پارانشیم 12میلیمتر
هر دو. کلیه سایز حدالاقل نرمال و. اکوی پارانشیم افزایش یافته سنگ و. هیدورنفروز دیده نشد
مثانه ضخامت جداری طبیعی داشته و. تصویر سنگ. و. توده فراگیر دیده نشده
لطفا میشه بگین تشخیص شما چیه؟!
دکتر تا سه. هفته بهش دارو. داده. و. هفته ای یکبار دیالیز. تا بعد ازمایش بگیرن و. ببینین. چی میشه

1 پـاسـخ

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فوق تخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران