درد قفسه سینه ؟

با سلام خدمت شما من دیشب فوتبال بازی کردم بعد از چتد وقت ورزش سیگین کردم ضربان قلبم زیاد بالا رفت صبح بلند شدم هم درد در قفسه دارم هم سوزش

1 پـاسـخ

  • با سلام
    اين ميتواند از عوارض ورزش سنگين باشد. به هر صورت بدن شما آمادگي لازم را نداشته است بنابراين علائمي مثل تپش قلب بالا، گرفتگي عضلات و ... مشاهده مي‌گردد. اين علائم به ويژه در صبح شديدتر است. چنانچه علائم شما به مرور بهبود پيدا کرد موضوع خاصي نيست. در صورت تداوم علائم يا تشديد آن به پزشک مراجعه نماييد. آب فراوان بنوشيد. استراحت بيشتري بکنيد. ورزش را به آهستگي شروع و سپس به مرور زمان سنگين‌تر کنيد و حتما پس از نرمش و گرم کردن اوليه بدن انجام دهيد.
    سلامت و تندرست باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران