عفونت مجاری ادرار در آقایون؟

سلام
من حدود دو ماهی میشه که تکرر ادرار گرفتم و وقتی از دستشویی میام بیرون بازم احساس میکنم که ادرار دارم و مثانم پر هست ولی وقتی میرم دستشویی مقدار خیلی کمی یا حتی هیچی ادرار خارج نمیشه
رنگ ادرارم هم خیلی پر رنگ شده و اغلب بوی بدی داره
دفع ادرارم هم گاهی با سوزش کمی همراه هست و بعد از اینکه از دسشویی میام بیرون حس میکنم و کارای روزمررو انجام میدم حس میکنم یکی دو قطری ادار بازم اومده خود به خود ازم بیرون

حدود دو سه ماه پیش بدنم حالت جوش جوشی زد بیرون و بعد پوست پوستی شد که رفتم دکتر و یه قرصی به من داد گفت پرخونی داری باید اینو بخوری
سه تا ازش خوردم ولی از وقتی که شروع به استفاده از تون قرص کردم برام استفراع اسهال تب و لرز بدن درد و دیدن خون و سوزش شدید و تکرر ادار ایجاد شد
که البته قرص هیدروکسیزین خوردم و اون حساسیت رفع شد وقتی قرصو قطع کردم همشون خوب شد بجر بخش ادرار
خون نمیاد ولی رنگ پر رنگ و بوی بد و...که در بالا گفتم وجود داره هنوز
اسم قرصیم که سه تا دونه ازش خوردم و مشکل برام ایجاد کردم آلوپورینول 100 بود
تا قبل این ماجرا هیچ مشکلی نداشتم
ممکنه عفونت ادراری باشه؟!
چه دارویی پیشنهاد میکنید؟
با تشکر از شما

1 پـاسـخ

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران