۱۹
۵۳
خانــم

پنهان کاری و دروغ همسرم راجب بیماری که قبلا داشته و پنهان کرده؟

سلام خسته نباشید من یک ساله با پسری عقد کردم و الان بعد یک سال متوجه شدم که بیماری اچ پی وی داره و بهم نگفته متاسفانه این بیماری هیچ درمانی نداره و راحت انتقال پیدا میکنه بار ها راجب این قضیه باهاش حرف زدم ولی انکار میکرد و دروغ میگفت تا چند روز قبل که متوجه شدم این بیماری و داره بهش گفتم میخوام جدا شم ولی نمیزاره همش گریه میکنه میکنه دوستم داره و نمیخواد ازم جدا بشه همش میگه با رفتن من نابود میشه کسی و جز من نداره حتی تهدیدم کرده که بدون من نمیتونه تحمل کنه خودشو میکشه من الان باید چیکار کنم

بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران