سلام خسته نباشید ؟

من اوا هستم 15 سالمه من یک مدته که معدم درد میکنه شکمم درد میکنه شدید میشه یکم راهنمایم کنید با تشکر

1 پـاسـخ

  • درود بر شما . موارد پزشکي که مرتبط به اعضاي دروني هستند حتما بايد با روشهايي مثل سونو و ازمايشات مخصوص مورد ارزيابي قرار بگيرند تا امکان ارايه نظر باشه . اما با توجه به موارد اشاره شده احتمال زياد عفونت دستگاه گوارش داريد که خيلي ساده هم درمان ميشه . به متخصص داخلي و گوارش مراجعه نماييد . لطفا با درج ستاره و نظر ما رو از ميزان رضايتمنديتون براي پاسخ مطلع کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 161 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص درمان سرطان، راديوتراپي و انکولوژي در تهران