٣٠
٥٩
خانــم

قرص كلرودیازپوكساید؟

باسلام من چند ساله برای درمان اضطرابم از قرص كلرودیازپوكساید 5 استفاده میكنم هر موقع حالم بد باشه چند شب این قرص مصرف میكنم تا حالم بهتربشه چون به تنها قرصی كه حساسیت ندارم همینه بقیه قرصهای روانپزشكی حالم بد میكنه  یا دچار تنگی نفس میشم یا كندی ضربان قلب میخواستم بدانم اینجور مصرف این قرص عوارضی نداره ؟ در ضمن دكتر روانشناس برای اضطراب درس و امتحان بهم داد

3 پـاسـخ

  • با سلام
    با توجه به اينکه در مدت چند سال دز آن افزايش پيدا نکرده و گاهي اوقات مصرف ميگردد عوارضي نخواهد داشت ولي جهت درمان قطعي اضطراب توصيه مي گردد که مراجعه به روانپزشک داشته باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • با توجه به اينکه با وجود مصرف چندساله دارو، همچنان اصطراب شما باقي مانده، لازم است به روانپزشک مراجعه و مورد بررسي مجدد قرار بکيريد( هرچند اين دارو به تنهايي براي درمان اختلال اصطرابي موثر نيست) در اينجور مواقع با درمان دارويي موثر و با دوز کافي، همراه با جلسات رواندرماني به بهبود اختلال اضطرابي کمک ميشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند
    ....

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 716 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران