٥٨
٦١
خانــم

لنف در كشاله راست ؟

سلام اقای دكتر
من دوسال پیش سرطان گرفتم تخمدان ورحم رو جراحی كردم بد از پاك سازی بدن كه تمام شد دو ما بد زد به كشاله راستم 24 جلسه شیمی درمانی شدم وبد از ان پرتو درمانی 20 جلسه انجام دادم كه دو روز پیش تمام شد هنوز سی تی اسكن رو انجام ندام دكتر فرموده كه یم دوره شیمی در مانی دارم
اما هنوز انجام ندادم به نظر شما میشه پیوند سلولهای بنیاد استفاده كنم لطفا منو راهنمایی كنید ممنون میشم در صمن من از دوسال پیش تاالان 48 جلسه شیمی درمانی شدم
با تشكر از شما

بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان بالغين (انکولوژي) در سمیرم