۳۱
۵۹
آقــا

جراحی عقل؟

سلام با توجه به شرایط کرونا ایا میتونم با خیال راحت جراحی دندان عقل انجام بدم

2 پـاسـخ

  • سلام دوست من. مرکز ما با رعايت تمامي اصول بهداشتي و کنترل عفونت براي ارائه تمامي خدمات دندانپزشکي شامل : جراحي، پروتز، درمان ريشه، اطفال و ... آماده خدمت به شهروندان گرامي مي باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام دوست عزيز. با توجه به شرايط موجود، اقدامات ضروري و اورژانسي در مرکز درماني ما، با رعايت پروتکل هاي بهداشتي و در کمترين زمان ممکن، در راستاي کاهش هرچه بيشتر احتمال ابتلا به کوييد 19 قابل انجام مي باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 128 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران