سریعا آدرس یک متخصص تصویربرداری چشم میخوام در تبریز و ارومیه؟

سلام.مادرمو پیش متخصص چشم بردیم بعضی وقتا یکم آّب از چشمشون میاد و متخصص نوشتن که : (رادیولوژِی و سونوگرافیست محترم لطفا داکریو سیستوگرافی جهت بررسی احتمال انسداد مجرای اشکی بعمل آید.)الان با هر بیمارستان یا مطبی تماس میگیرم میگن تصویربرداری چشم نداریم و رادیولوژی چشم نشنیدیم.لطفا راهنماییم کنید کجا مراجعه کنم ترجیحا در استان آذربایجان غربی یا تبریز

1 پـاسـخ

  • با سلام
    اصلا نيازي به اين کار وجود نداره با يک. ويزيت ساده ميتوان اين رو تشخيص داد که ايا انسداد دارد يا نه
    لطف کنين و بفرمايين چه مدت است که اين مشکل رو پيدا کردن و ايا ترشحات چرکي هم از چشمشو مياد يا نه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 203 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران