۲۸
آقــا

بیماری که در اثر تصادف ضربه مغزی شده بود ومدت ۹ روز در کما بوده بعد به هوش امده و به خطر شکستگی های سر عمل شده و عملش خوب بود و الان بعد از گذشت ۸ ماه تاثیراتش هست؟

برادرم مرداد98 تصادف کرد و ضربه مغزی شد و بعد از تقریبا 40 روز عمل شد . بعد که به خانه اوردیمش و قرص هایی که دکتر داده بود مصرف میکرد . اوایل حواس پرتی بیشتری داشت ولی به مرور کم تر شده ولی کمی هست هنوز، واینکه همیشه میگه حوصلم سر میره و اروم قرار نداره ، همش میره بیرون تو خونه نمیتونه باشه .. مثلا تازه از بیرون اومده خونه بهش میگیم یکم بشین تو خونه باهاش صحبت میکنیم هنوز حرفمون تموم نشده میگه برم بیرون میام حوصلم سر میره.... زود هم ناراحت میشه چیزی بهش بگیم.سنش 28 ساله

بازدید : 298 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران