درد و تورم بیضه سمت راست ؟

با عرض سلام و ارادت
چند روزی است که به درد و تورم بیضه سمت راست و نیز کشاله ران دچار شده ام. سوزش ادرار ندارم ولی تکرر ادرار دارم.چندی قبل با خانمی رابطه داشتم که مبتلا به عفونت واژن و تست HPV مثبت شده است. به تشخیص پزشکی دو روز هست کپسول داکسی سایکلین مصرف می کنم (به علت حساسیت شدید به تاوانکس). خواهشمندم راهنمایی فرمایید . ممنون. در ضمن پارسال هم سابقه این بیماری را داشتم با درد شدید که با دارو برطرف شد.

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران