۱۸
خانــم

ارتباط با جنس مخالف ؟

سلام من خانم 18 ساله هستم یه مشکلی دارم من ازدواج کردن رو دوست دارم اما واقعا یه احساسی دارم که نمیتونم با یک مرد ارتباط جنسی
و عاطفی برقرار کنم،همیشه ترس از اینک وقتی ازدواج کردم رابطمون روز به روز سرد تر بشه و مثل یک زوج عاشق نباشیم رو دارم،یا من از اینکه یه روز سرم داد بزنه یا عصبانی بشه میترسم چون واقعا نمیتونم تحمل کنم،مثلا از اینک زود جوش باشه هم میترسم و بخاطر همین نمیدونم ایا این مردی که من برای زندگی انتخاب میکنم خوب هست یا نه باعث میشه خیلی از ازدواج بترسم، میشه راهکار بدیند؟

3 پـاسـخ

  • سلام عزيزم
    در اواخر سن نوجواني و ابتداي جواني قرار گرفتيد
    اينو بايد خدمت شما بگم که هر اتفاقي بهاري داره و خزاني ازدواج هم همينطور هست
    چنانچه شما در انتخاب همسر از مشاور کمک بگيري خيلي مي‌تونه مفيد باشه براتون و مهارت هاي همسرداري ، فنون حل مسأله ، مديريت بحران زندگي رو ياد بگيري قطعا زندگي شما خزاني رو تجربه نميکنه
    در خصوص ترس از رابطه جنسي که انواع مختلف داره بايد قبل از ازدواج روان‌درماني بشيد اگر نه، قطعا در زندگي مشترک تون به مشکل ميخوريد
    ترس هاي جنسي يا فوبي ها
    ترس از برهنگي
    ترس از دخول
    ترس از بوسيدن
    واژينيسموس همون گرفتگي واژن
    شرم از رابطه و ....‌‌
    بايد درمان کنيد .
    ندا طباطبايي جبلي
    09384901008 ارتباط مستقيم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران