۱۸ماه
۹
خانــم

مشکل زبان؟

با عرض ادب و سلام خدمت آقای دکتر چند ماه پیش روی زبان دخترم چیزی شبیه پوست تخمه بود و من به اشتباه کشیدم و متوجه شدم پرز زبانش بوده حالا ورم کرده و بزرگ شده همان پرز و خیلی اذیتش میکند خواستم راهنمایی کنید چه کار کنم.ممنون میشم اگه پاسخگو باشید.در پناه حق

1 پـاسـخ

  • سلام احتمالا به علت دستکاري دچار التهاب زبان شده حتما به پزشک مراجعه کنيد تا معاينه شود چون ممکن است اين التهاب عفوني شده باشه و‌درمان لازم‌داشته باشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 139 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران