۲۲
۵۰
آقــا

موخوره مو؟

سلام موهاخیلی بلندهستن اما موخوره توتمومه موها م پخشه موهام موهام جنسشون لخت و چربه نمیخوام کوتاشون کنم میخاستم ببینم میتونید پیشنهادی به من بدید برا شامپویی چیزی برایه موخوره هایه موهام ک از بین برن؟

1 پـاسـخ

  • به شکنندگي موها در مقطع طولي موخوره گفته ميشود که به صورت شاخه شاخه شدن انتهاي موها خود را نشان ميدهد .اين مسئله به خودي خود بيماري محسوب نميشود اما باعث ميشود موها خشن و نازيبا جلوه کنند.موخوره مسئله شايعي است .

    هرچند در بعضي موارد مو خوره همراه با بعضي از بيماريها و سندرمهاي ژنتيکي ديده ميشود اما در اکثريت موارد يک مسئله اکتسابي و در اثر عوامل محيطي ايجاد ميشود.البته استعداد مبتلا شدن به مو خوره نيز ژنتيکي است.

    هر عامل محيطي که باعث خشکي موها شود باعث شکنندگي آن و ابتلا به موخوره نيز ميشود. بعضي از اين عوامل عبارتند از:نور آفتاب ،شستشو بخصوص شستشوهاي متعدد،شديد و خشن،سشوار،رنگ مو ،روشهاي آرايشي خشن مو مانند اکستنشن مو، اتوي مو ،بيگودي،فر کردن مو يا مواد شيميايي.

    هر چه موها بلندتر باشند چون بيشتر در معرض عوامل محيطي قرار ميگيرند احتمال ابتلاي آنها به مو خوره نيز بيشتر است .موخوره را نميتوان درمان کرد و موهاي دچارموخوره را بايد کوتاه کرد. اما با رعايت نکات زير تا حدودي ميتوان از ابتلا به آن جلوگيري کرد:

    1 - کاهش تعداد دفعات شستشو به حداقل ممکن

    2 - شستشوي ملايم موها

    3 - استفاده از شامپوهاي ملايم مانند شامپوهاي بچه يا شامپوهاي مناسب موهاي خشک يا شامپوهاي حاوي نرم کننده

    4 - استفاده از نرم کننده هاي مو پس از استحمام

    5 - استفاده از ماسکهاي مو

    6 - چرب کردن انتهاي موها قبل از خشک شدن آنها پس از استحمام با يک روغن طبيعي مانند روغن زيتون يا بادام

    7 - عدم استفاده از سشوار با درجه حرارت و شدت بالا

    8 - خشک کردن ملايم موها

    9 - استفاده از شانه ها و برسهاي دانه درشت ترجيحا چوبي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 150 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران