٤٧
٦٥
خانــم

جنس عدسی عینك (مناسب برای مطالعه)؟

باسلام من دچار پیرچشمی هستم پیش دكتر متخصص چشم رفتم  ولی متاسفانه عینكی كه برای مطالعه استفاده میكنم بعد حدود نیم ساعت دچار خستگی چشم میشم فكر كنم لنزهای سبكی كه عینك سازان پیشنهاد میدن باعث این مشكل میشه كدام عدسی برای این بیماری بهتره شیشه ای یا پلاستیكی؟

3 پـاسـخ

  • با سلام خدمت حضرتعالي
    باتوجه به سنتون حدود نمره ي چشم شما بايستي در رنج 1.5الي 2نمره باشه و همچنين خستگي چشم در اين سن در مطالعه هاي طولاني طبيعي هست
    معمولا خستگي چشم ربطي به جنس شيشه نداره بايستي فاصله ي چشم شما تا برگه يا کتابي که مطالعه ميکنين 40سانتي متر يعني 2وجب باشد ،روشنايي يا چراغ مطالعه تون حتما از لامپ هاي آفتابي باشه ،از کامپيوتر و گوشي به هيچ وجه براي مطالعه استفاده نکنين الالخصوص در تاريکي مطالعه از مانيتور و گوشي کلا ممنوع هست اگر تمام اين شرايط رو رعايت کنين و بازهم خستگي چشم سراغتون مياد احتمالا قوي به يقين نمره ي عينکتون بايستي عوض بشه و مشکل از جنس شيشه نيست و نمره بايستي عوض بشه
    بازم سوالي باشه در خدمتيم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
  • بلو كنترل

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 389 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران