٢٦
٥٨
خانــم

عدم پاسخگویی به داروهای ضدافسردگی كه چند سال است مصرف میكنم؟

به مدت چهارسال است كه به دستور پزشك روزانه دو عدد سرترالین 50 مصرف میكنم, از سنین پایین از دوره های افسردگی رنج میبردم. به تازگی دوباره تمامی فعالیت های زندگی, اعم از شغلم كه اعتراف میكنم بهترین و دوست داشتنی ترین شغل و فضای ممكن برای من است دچار فشار عصبی غیرقابل تحملی میشوم. گویی فقط تصور پایان هر چیزی, ساعت كاری, صحبت های خانواده, روز, و زندگی فقط قادر است كمی حس آرامش به من بدهد. عدم اعتماد به نفس و حس ناامنی و شكست, حس ناامید كردن فردی كه تصور والایی از من داشته, و حس نفرت از خودم به دلیل این احتیاج شدید به اینكه دیگری به من باور داشته باشد, بی امان شده. از ارتباطات انسانی به علت این احساس ناامنی شدید دوری میكنم و از ترس انفجار احساسات منفی ای كه در من هست و از ترس اغراق. آیا با بالابردن دوز مصرفی قرصم یا تعویض آن ممكن است این حالات كاهش پیدا كند؟ بی نهایت ازین وضع خسته ام و از اینكه به من گفته میشود "تو از غمگین بودن لذت میبری, تو هیچ سعی ای نمیكنی, تو به غمگین بودنت افتخار میكنی" خسته ام ازین با بقیه فرق داشتن و مثل بقیه بودنی كه هردو را در جایی از زندگی خواستم و دیگری به مثابه ی یك توهین به من گفته شد. مثل بقیه نیستم چون بقیه شادترند, مثل بقیه هستم چون همه عاقبت طلب نجات و توجه از دیگری داشتنه اند. سرزنش خودم و سرزنش دیگری به یك اندازه لهم میكند. فقط دوست دارم تمام شود. دوست دارم احمق و شاد باشم. دلم میخواهد سرم خاموش شود.

1 پـاسـخ

  • سلام از شرايط شما متاسف شدم. غير منصفانه است که بيماريهاي اعصاب وروان که حاصل اشکال در عملکرد مغز هستند را به موضوعي عمدي وتلقيتي تنرل دهيم. مغز مانند هرعضوي بيمار ميشود. تنها داروي ضد افسردگي سرترالين نيست و دهها داروي موثر و عالي وجود دارد بنظر ميرسد لازمست دردرمان شما تجديد نظر کلي توسط متخصص اعصاب و روان به عمل آيد و با درمان مناسب اميد زيادي به بهبوذ شما هست. با ارزوي سلامتي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 268 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران