۱۷
۵۷
خانــم

سلام خسته نباشید ببخشید من چند روز از پریودیم گذشت و رابطه ی جنسی داشتم الان دوهفته ای میشه و قرص ارژانسی ک خوردم یکشو ک خوردم‌اون یکی دیگشو یادم رفت بخوردم تا 24 ساعت بعد و الان با اینکه خیلی از پریودیم نمیگذره باز مریض شدم چند روزه علتش چی‌میتونه باشه خیلی نگرانم الان دو هفته از رابطه ی جنسیم‌ میگذره؟

سلام خسته نباشید ببخشید من چند روز از پریودیم گذشت و رابطه ی جنسی داشتم الان دوهفته ای میشه و قرص ارژانسی ک خوردم یکشو ک خوردم‌اون یکی دیگشو یادم رفت بخوردم تا 24 ساعت بعد و الان با اینکه خیلی از پریودیم نمیگذره باز مریض شدم چند روزه علتش چی‌میتونه باشه خیلی نگرانم الان دو هفته از رابطه ی جنسیم‌ میگذره

1 پـاسـخ

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران