۳۹
۹۳
آقــا

خواب آلودگی دائمی سردرد صبحگاهی ؟

سلام من از موقعی که یادم میاد کسل و بی انرژی هستم
سردرد داشتم صبح ها که از خواب بیدار میشم کلا بعداز خواب ظهر و صبح سردرد دارم خروپف شدید دارم
10روزی میشد که در اول خواب نفسم بند می آمد و تنفسم قطع میشد و هر چی میخوابم حالم خوب نمیشه که هیچ بدتر میشه احساس میکنم زوال عقل پیدا کردم هیچ چیزی یادم نمی مونه بدنم از درون داغ میشه و احساس خفگی و سکته دارم آزمایش ها م خوب بودن قند و کلسترول خوبه اما تری‌گلیسیرید 250 هست و اینکه غلظت خون هم کمی دارم به پزشک مراجعه کردم گفت که اون قدر بالا نیست که این علائم رو داشته باشه من چیکار باید بکنم

1 پـاسـخ

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و اختلالات خواب در تهران