۳۶
۶۷
خانــم

مشکل روده؟

سلام آقای دکتر شایگان نژاد خسته نباشید من هیچ مشکلی درمورد معده ندارم اما روده هام دائم درد میکنه وشکمم بیش از حدخوردتم بزرگه کافیه کمی غذابخورم درد روده وبادکردن شکم به شدت اذیتم‌میکنه یااسهال میشم یا اگه کم بخورم یبوست میگیرم و درظمن مشکلی درمقعد دارم باهربار سرویس رفتن پاره میشم ویه زخمه بازه که الان نزدیک 10 ساله بامته وخیلی وقتها زخم بازتر میشه وخونریزی میکنه
تشخیصتون چیه؟؟ باید حضوری خدمت برسم؟؟

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين (آندوسکوپي و کولونوسکوپي و فلوشيپ ERCP) در تهران