۳۷
۸۵
خانــم

تنگی نفس،در هنگام پیاده روی ،بالارفتن از پله و درد بعد از ان؟

باسلام وخسته نباشید
من دوروز پیش رفتم پیاده روی بعد از10 دقیقه تنگی نفس شدید گرفتم که به سرفه افتادم و بعد از اون سمت چپ و جناق سینه ام درد داشت،تا چند ساعت بعد نفس عمیق ویا تنفس کامل نداشتم،دیروز از 15 عدد پله بالارفتم وقتی به بالای پله رسیدم کلا نمیتونستم نفس بکشم جلو چشمام سیاه شد از همون موقع درد در ناحیه یقفسه سینه سمت چپ،کتف چپ،و جناق سینه دارم و کلا تصفه نیمه نفس میکشم،انگار قلبم تحت فشار باشه احساس میکنم یه وزنه سنگین روی قلبمه
مشکل از قلبم هست یا ریه؟
5ماه پیش کرونا گرفتم ریه هام درگیر نشد،به چه پزشکی مراجعه کنم تا الان مشکل قلبی نداشتم

1 پـاسـخ

بازدید : 148 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران