۳۲
۷۵
آقــا

گرمی زیاد بدن؟

من ساكن استان بوشهر هستم .ما جنوبی ها ادویه و فلفل بصورت زیاد جزیی از غذاهامون هست ، مشکلاتی مثل زخم معده و مربوط به معده داریم .من خودمم هم مثل دیگران و سایر جنوبی ها فلفل و غذاهای تند زیاد میخوردم و مشکل خاصی نداشتم جز گهگاهی معده ،ولی چند ماهی هست وقتی فلفل میخورم ،گرمی و بخار و حدت اون فلفل تا ساعتها تو بدنم هست و بعضا تا یک روز .کلیه سمت چپم هم این گرما و حدت رو بیشتر رو اثر میگذاره .دلیلش رو نمیدونم .

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران