۲۵
آقــا

بی اختیاری ادرار و مدفوع و مشکلات جنسی ؟

سلام دکتر
وقتتون بخیر
من یک راهنمایی و مشاوره ازتون میخوام ...
من سال 98 تصادف کردم ضایعه نخاعی شدم مهره های کمری اندام های تحتانیم از کار افتاد برای مدتی....
از حدود دو ماه بعد عمل تونستیم وایستم رو پاهام و در راه رفتن هیچ مشکلی ندارم ...اما مشکلی که بعد از این همه مدت هنوز حل نشده برام بی اختیاری مدفوع و احتباس ادراری و ناتوانی جنسی بدنبال همون آسیب نخاعی بعد از گذشت 3 سال هنوز هست ...فیزیوتراپی و طب سوزنی و فیزیوتراپی کف و لگن انجام دادم هیچکدوم ثمری نداشت ....اگه لطف کنید به من کمک کنید تو این زمینه ممنون میشم

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران