دررابطه با کم کاری تیرویید است؟

سلام من 42سال سن دارم وکم کاری تیرویید دارم اولین باری که ازمایش دادم تیروییدم 6:6بود ودکتر برایم قرص تیرویید را شروع کرد وازمایش تخصصی تیرویید که انجام دادم این بود که اخر عمر قرص تیرویید نباید بخورم بااین وجود متخثص عدد بهم میگه تا اخر عمرت باید قرص تیرویید بخوری می خواستم ببینم ایا اینحرف درست است حالا هم تیروییدم جندماه است که با قرص تنطیم شده تری گلسرین خونم هم کمی بالا بود دکتر برام قرص کلسیم دی نوشته حالا بسته ی سومی است که دارم مصرف می کنم دجار عوارص جشمی وخشکی بسیار چشم وقزرمزی شدم می خواستم ببینم از عوارص این قرص ها است می خواهدبرم دو مرتبه ازمایش تیرویید بدم وبروم پیش متخصص داخلی یانه ازمایش تیرویید را هرچندماه یکباردر صورت تنطیم بودن انجام دهیم با تشکر از شما

1 پـاسـخ

  • سلام به احتمال زياد شما طولاني مدت بايد لووتيروکسين مصرف کنيد با اينحال بهتر است تحت نظر يک پزشک باشيد تا براي شما تصميم گيري کند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 149 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران