۳سال وهفت ماه
۱۸
خانــم

کم حرفی و عدم وضوح کلمات ؟

پسر سه ساله وهفت ماهه ام بسیارباهوش وشنوایی خوبی دارد حدودا 50 لغت باوضوح 50 درصدی صحبت میکنه ک دیرب حرف افتادن ازدوطرف ارث دارند ،وازلحاظ حرکتی ازشش مهارت 4 تا راانجام میدهد ایا نیاز ب مراجعه هست؟

11 پـاسـخ

  • با سلام
    بله
    نياز به ارزيابي توسط گفتاردرمانگر داريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام و احترام

    با توجه به اينکه فرمودين که کودک سه سال و هفت ماه هستن نياز هست که يک ارزيابي جامع گفتار و زبان در مرکز تخصصي داشته باشيد چراکه بر اساس آزمون پانا در اين سن پيشرفت کلامي و ارتباطي کودک بايد خيلي بيشتر از 50 لغت باشد...از نظر مهارت حرکتي هم پيشنهاد ميکنم با تماس با واتساپ مرکز کاردرماني و گفتاردرماني اريان با دريافت رايگان فرم asq خودتون ميتونيد مقايسه صحيح اين کودک با کودکان هم سن را مشاهده بکنيد ...در خوشبينانه ترين حالت کودک شما داراي تاخير حرکتي و گفتاري و رشدي هست و اگر همين هم مبناي تصميم گيري باشد حتما واجبه که اين تاخير نسبت به همسن و سالان جبران بشه ....و تکيه کردن به تاريخچه خانوادگي براي تصميم گيري در زماني که علايم کاملا قابل مشاهده باشه به نظر من ساده انديشي خواهد بود.پيشنهاد ميکنم حتما يک ارزيابي جامع تکاملي هم حرکتي و هم شناختي و هم زباني را مد نظر خود قرار بدين
    با احترام
    نعيمي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام و عرض ادب
    با توجه به سن تقويمي فرزندتون ،سن رشدي اون عقب تر هس و نياز به مداخله کاردرماني دارن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    بله صدرصد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    بله صدرصد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام. حتما لازم است که در ابتدا به همکاران گفتاردرمان مراجعه کنيد تا ارزيابي لازم انجام شود. معمولا اختلالات به يکديگر وابسته است و نياز است به همکاران کاردرمان هم مراجعه کنيد تا ارزيابي کاملي از شرايط فرزند شما انجام گيرد. چون فرزند شما در سن طلاييست پس حتما مراجعه بفرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • نياز ب ارزيابي از طرف گفتاردرمانگر جهت مشکلات گفتاري،و همچنين نياز ب ارزيابي و سنجش بهره ي هوشي و مشکلات ارتباطي توسط کاردرمان ذهن دارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 94 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کار درماني (ارگوتراپيست) در تهران