۳۷
۶۰
آقــا

درد در بیضه ؟

با سلام و خسته نباشید
(37 سال ، مجرد)
من چند سالی است که درد در بیضه دارم اما انقدر شدید نیست ، البته یک بار دکتر ارولوژی رفتم که یک آزمایش اسپرم دادم که نتیجه خوب بود و دکتر گفت که مشکلی نیست و فقط هر دو بیضه واریکوسل دارد که فعلا نیازی به عمل نیست اما الان چند روزی است که بیضه هایم درد زیادی دارد و حرارت زیاد ،
من تازه قراره ازدواج کنم و این مسئله باعث شده که دست نگه دارم تا وضعیت سلامتیم معلوم بشه
لطفا راهنمایی کنید
باتشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 310 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران