جراحی سنگ مثانه ؟

با عرض سلام و خسته نباشید.
پدر بنده با سن 84 سالگی سه عدد سنگ در مثانه دارد که بزرگترین آنها حدود 30 میلیمتر هست، البته در شهرستان هستند، که دکتر در اونجا گفته توان جراحی ندارد وممکن هست که زیر عمل فوت کند، حال از شما جنابعالی مشورت میخواهم که آیا امکان دارد که بیارمش خدمتتان برای جراحی امکان فوت از نظر شما چند درصد هست، در ضمن پدرم 6 ماهه که تومور معده دارد و وجدیدا آسیت معده هم گرفته که طبق گفته پزشک معالج به کبد سرایت کرده وبعلت ضعیف بودن و سن بالا قادر به شیمی درمانی نبودن،
حال نظر شما چیست آیا میتوانم برای عمل سنگ مثانه
بیارمش کرج. با تشکر

بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران