۵۵
۸۱
خانــم

مشاوره کموتراپی؟

با سلام
مادرم 55 سال سن
با AUB از دو سال قبل که پس از بیوپسی و‌بررسی ادنوکارسینوم تخمدان تشخیص داده شد که در اسفند 98 هیسترکتومی توتال شدند و الان 4 نوبته کموتراپی با رژیم تاکسول و کربوپلاتین انجام شده
در طی بررسی های پارسال ماموگرافی هم شدن که چند توده در هردو سینه هم‌داشتن که FNA انجام شد و خوش خیم بودن فقط گفتن هر 6 ماه follow بشن
سنندج تحت نظر دکتر بایزید قادری هستن که از اساتید بنده هم بودن
به خاطر شرایط کرونا خیلی خوب مریضمون اپروچ‌نمیشه لطفا جهت ادامه درمان کموتراپی راهنمایی بفرمایید
امروز هم ام ار ای شکم و لگن میشن اونم به پیشنهاد بنده براشون نوشتن
با تشکر

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان بالغين (انکولوژي) در تهران