لاغری و خستگی ؟

سلام اقای دکتر وقت بخیر
من تقریبا یک سالی هست که بطور مداوم وزن میکنم بخصوص سه چهار ماه گذشته تاالان که بیشتر از 5 کیلوگرم وزن کردم همیشه خسته و بی حال و کسلم اشتها ندارم شکمم خیلی باد میکنه و نفخ شکم دارم بخصوص موقع بیدار شدن از خواب که نفخ شدید دارم و اذیت میشم مثانه ام زود به زود پر میشه... ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه دفترچه نیروهای مسلح دارم ارتش.

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير با تشکر باستحضار مي رساند کاهش وزن ناخواسته ياکاهش وزن بدون هيچ تلاشي ،مي تواند موضوعي باشد که بايد به آن توجه ويژه کرد اين شرايط ممکن است به يک بيماري زمينه اي اشاره داشته باشدوالبته تمام موارد کاهش وزن به موضوعي جدي اشاره ندارند.شايعترين علل آن مي توانند کم خوني ،پرکاري تيروئيد،ديابت،افسردگي،وجودبدخيمي،بيماري سيلياک وبيماري التهابي روده باشند ازعلائم بيماري التهابي روده مي توان به دردمعده،اسهال،نفخ،خستگي وکاهش وزن اشاره کرد.نفخ بافشارروي مثانه منجربه تحريک ادرارمي شود. اين علائم با مصرف برخي موادغذايي تحريک مي شود. مراجعه به پزشک متخصص داخلي يا گوارش براي بررسي دقيق شرايط با انجام معاينه ،درخواست برخي آزمايشات وروش هاي تشخيصي ديگر بهترين گزينه است.بيمه نيروهاي مسلح که ازبيمه هاي خوب موجودمي باشددراين راه مي تواند کمک کننده باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص علوم آزمايشگاهي در تهران