لغزش مهره L4؟

باسلام :
همسرم معمولاً پس از شستشوی طولانی مدت به صورت سرپایی، احساس درد در قسمت گودی کمر داشت تا با مراجعه به پزشک و گرفتن عکس متوجه شدیم بخاطر عدم تشکیل مهره 5 به صورت مادرزادی، مهره 4 دچار لغزش شده که در عکس و MRI گرید 2 رو نشون میداد.
یکی از پزشکای بنام شهرستان اهواز اعلام کرد که بایستی به صورت اورژانسی و طی دو ماه آینده حتما عمل جراحی بشه وگرنه فلج میشه و یک پزشک متخصص ارتوپدی نظر مخالفی داشت و میگفت تا علایم مشخص، ظاهر نشن، نیازی به عمل نیست و فقط می بایست رعایت بشه چون علایم بالینی شما مشکلی ندارن. ما به تهران هم اومدیم و نظر چند متخصص رو گرفتیم که از نظر ما بهترینشون گفتند که عمل شما اورژانسی نیست و شما خودتون میتونید تصیم بگیرید که عمل بکنید یا خیر ولی طی چند سال آینده این قضیه گیرتون میندازه.
فعلاً همسرم با گذشت حدود 4 ماه، وزنش رو از 83 به 71 رسوندن و دارن رعایت میکنن و از جابجایی چیزهای سنگین، استفاده از دستشویی فرنگی، استفاده از صندلی پایه بلند پای ضرفشویی و ... پرهیز کرده و از کمربند چهار فنره هم استفاده میکنن.
لطفا نظر خودتون رو در این باره اعلام کنید. لازم به ذکره همسرم با توجه به فوبیای عمل جراحی، ترجیح میدن اگر بشه با رعایت کردن، این عمل رو انجام ندن و اگر روش دیگری بغیر از عمل وجود داره، اون رو انجام بدن.
عاجزانه تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید. باسپاس و تشکر فراوان

3 پـاسـخ

بازدید : 516 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران