۱۱
۴۵
آقــا

پیش فعالی وعدم تمرکز؟

با سلام و وقت بخیر
خدمت آقای دکتر عرض کنم که پسرم 11 سالشه و اصلا هیچ تمرکزی روی درس هاش نداره و نمیتونه حتی برای پنج دقیقه بی حرکت بشینه در مدرسه هم همین طور هست کلاس اول ابتدایی به درخواست معلم به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم و البته به درخواست همون معلم از دکتر قرص ریتالین درخواست کردم حدود یک ماه صبح ها نصف قرص و ظهرها نصف دیگرو دادم بچه حالت افسرده ها و مریض ها شد رنگ پریده و همیشه خواب آلود و ساکت تحقیق کردم که فهمیدم کلی ضرر داره دیگه ندادم
دکتر پسرم هنوز تمرکز کافی نداره وسطح یادگیری بسیار پایین هست
از شما راهنمایی میخوام لطفا بفرمایید باید چکار کنم

1 پـاسـخ

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در تهران