5/5
خانــم

سونوی دخترم؟

دخترم 5/5 سالشه که از ابتدای تولد مقعدش بسته بود و دارای یک کلیه و پس از 4 عمل مجاری در بیمارستان شیخ و بیمارستان اکبر مشهد در تاریخ 1401/05/02 با معرفی دکترش ازش سونو گرفتم و پس از اینکه سونو رو به دکترش نشون دادم ایشون فرمودند که باید با جراح و متخصص کلیه مشورت کنم که بنده هم سونو رو براتون بارگذاری کردم..فقط از شما خواهشمندم تا منو راهنمایی کنین تا از این نگرانی در بیام.

1 پـاسـخ

بازدید : 94 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران