ضعف عضلانی؟

با سلام.
دکتر جان، پدر بنده چند روزیست که دچار ضعف عضلانی مخصوصا در ناحیه پاها شده اند و راه رفتن برایشان مشکل شده‏،و با عصا باید راه بروند و انگار پاهایشان از گیر رفته و جان ندارند و هر آن احتمال خالی کردن زانو دارند،و همچنین زانوهایش هنگام حرکت صدا میدهد.و این ضعف در غذا خوردن هم مشهود میباشد،بطوریکه در هنگام غذا خوردن هم میگویند: غذا خوب نپخته،در حالیکه غذا کاملا پخته و نرم میباشد.
با توجه به اینکه پدرم 74 سال دارند و دیالیز میشوند و همچنین انسولین هم تزریق میکنند، به نظر شما مشکل ارتوپدی دارند یا مشکل کمبود ویتامین در بدن و یا چیز دیگری؟
واقعا ما نمی دونیم باید به چه متخصصی مراجعه کنیم،
لطفا راهنمایی کنید، ممنون.

1 پـاسـخ

بازدید : 179 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران