۵۶
۶۰
خانــم

باسلام چین وچروک لب بالا ودور لب با ژل قابل فع هست چند بار باید تکار شود وهزینه هر تزریق چقدر هست واز چه نوع ژل استفاده میشود؟

برای از بین بردن چین وچروک صورت اعم از پیشانی ودور چشم ودور لب چه نوع ژل تزریق میکنید وهزینه هر بار تزیق چقدر هست وبرای درمان کمل چند بار باید تکرار شود.وبرای گونه چربی بهتر است یا ژل؟ باتشکر از محبت ما بزرگوار.

1 پـاسـخ

  • تزريق چربي بايد واقعا نياز باشه تا انجام بشه فقط به صرف اينکه کمي باعث زيبايي باشه توصيه و انجام نميشه........ براي خطوط و چروک پيشاني و کنار چشم بوتاکس انجام ميشه......هر سال تکرار بايد بشن همه درمان ها بسته به چيزي که شخص واقعا نياز داشته باشه قابل توصيه و انجام هستند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران