۲۰
آقــا

پسر 20 دچار تومور مغزی الان داخل کماست و تا 2 روز ویگه بیشتر زنده نیست؟

سلام وقتتون بخیر
پسر 20 ساله که خیلی وقته تومور مغزی داره بعد بردن پیش بسیاری دکتر دیروز وارد یک بیمارستان عمومی شد و به کما ای سی یو رفت دکتر ها گفتن عمل جراحی بی فایده هست و تا 3 روز ویگه ببشتر زنده نیست . امروز به گلوش برای غذا دادن شلنگ وصل کردن . ب سرشم شلنگ وصل کردن برای خالی کردن چرک و...حالا ما باید چی کار کنیم چه کاری از دستمون بر میاد لطفا کسی راهنمایی کنه خونه اشوب شده از ناراحتی اونجا دکتر ها کاری نمی کنند چون میگن فایده ای نداره و میمیره توروخدا ی راهکار بدین باید چی کار کرد.؟😭

بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران