لکه سیاه روی دندان؟

سلام خانم دکتر خسته نباشین
روی دندونم لکه های سیاهی به وجود میاد و من هر سال جرمگیری میکنم اما بعد از 4،3 ماه دوباره اون لکه ها ایجاد میشن.میخواستم بدونم درمان دائمی براش وجود داره؟

1 پـاسـخ

  • با سلام در ايجاد رنگدانه هاي سطح دندان عوامل مختلفي نقش دارن بهداشت دهان بسيار بسيار مهم ميباشد نوع تغذيه خوردن بيش ازحد مواد رنگي مثل قهوه کاکائو چاي پر رنگ باعث رنگ گرفتگي ميشود گاهي هم نبود و کاهش بزاق دهان موثر ميلاشد و يا حتي در خانمها تغييرات هورموني باعث استين يا لکه هاي رنگي ميشود درمان فقط تغغير عادات ميباشد خوردن کنتر مواد رنگي بهداشت خيلي خوب و هر شش ماه يکبار يا هر سه ماه يکبار برساژ

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 121 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشکي ترميمي و زيبايي در تهران