قبلا گفته بودین علائم رفلاکس معده ؟

سلام آقای دکتر تقریبا یک ماه ک با گلو درد و خشکی گلو از خاب بیدار میشم چندروزی احساس میکردم ی چیزی تو گلومه بعد کمتر شد این حس ولی همچنان گلو درد دارم انگار ک داخل گلوم زخم شده باشه این حسو دارم وقتی اب دهنمو قورت میدم فقط وفتی ک چیزی میخورم مثلا عذا میخورم خوب میشم بعضی وقتا ی دفعه صدام میگیره و باید آب دهنمو قورت بدم یا صدامو صاف کنم یکی دوبار در روز اینجوری میشم. هنوز خوب نشدم صبحا هم ک بیدار میشم موقع بازدم ی دفعه گلوم میگیره نفسم احساس خفگی بهم دست میده چندتا سرفه میکنم خوب میشم تا شب احساس میکنم گلوم تنگ میشه نبض گلو هم دارم قبلا هم هیچ مشکلی نداشتم استرس دارم. نیاز ب مراجعه ب دکتر هست؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مراجعه لازم نيست. علايم ريفلکس معده که با استرس و اظطراب تشديد شده، نگران نباشيد، فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(1)
بازدید : 371 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران