۴۳
۹۸
آقــا

تنگی مجاری ادرار و پروستاتیت؟

با سلام ، آقای دکتر ، بنده تنگی مجاری ادرار دارم با علاّئم درد شدید در موقع ادرار ، خروج ادرار به سختی و باریک شدن ادرار و عدم خروج ادرار به صورت کامل و درد در موقع نزدیکی ، بعضی مواقع خون و .. دیده میشه ، بیش از 5 سال این مشکل را دارم هر موقع آنتی بیوتیک استفاده میکنم یکم بهتر میشه ولی به محض عدم مصرف برمیگرده ، سفکسیم ، تاوانکس 500 مصرف کردم جدیدا هم سونو دادم ورم پروستات دیده شد و سنگ کلیه که ریز بود در دوطرف ، این مشکل بند بعد از یه عمل سنگ شکن و خروج سند به صورت نامناسب برایم پیش آمد . دوبار عمل از طریق مجرا و لوله برای رفع تنگی انجام دادم ، آقای دکتر آزمایش جدیدم را خدمت جنابعالی میفرستم ، لطفا کمک و راهنمایی بفرمایید در ضمن تنگی نخاع هم دارم ، ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در نقاب