تحلیل لثه؟

سلام، من میخواستم به دلیل بهم ریختگی دندانی و اوربایت ارتودنسی انجام بدم، شنیدم ارتودنسی ممکنه باعث تحلیل لثه بشه، دندان‌های من خیلی به سرما و ترشی حساس هستن خصوصا دندان های جلوی فک پایینم، لثه هام هم خیلی نازک هستن البته خونریزی ندارن، موقع نخ دندان کشیدن هم نخ بوی بدی میگیره، تصویر لثه م رو بارگذاری میکنم و ممنون میشم بهم بگین آیا مشکل تحلیل لثه دارم یا خیر؟
(و اگر این مشکل رو ندارم با توجه به تصویر و نازک بودن لثه هام آیا در صورت ارتودنسی مستعدش هستم؟)

1 پـاسـخ

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران