۳۴
۷۰
آقــا

بی میلی به ادامه زندگی ؟

سلام و خسته نباشید بزرگوار
اگه بخام کلی اما خلاصه توضیح بدم که متوجه بشید دلیل رزرو وقت بنده چی هستش باید بگم که
بنده بعد از طلاقی که گرفتم
دیگه کلا زندگی رو رها کردم
و انگار دیگه هیچی برام مهم نیست
نه حوصله دارم ، نه انگیزه ، نه هدف نه پشتکار و نه تلاش ، بیشتر افسرده ام و دلم میخواد یه گوشه تنها باشم تا شب و روز بگذره و عمر به پایان برسه . انگار دیگه میلی به ادامه زندگی ندارم حتی حوصله پیگیری هیچکاری رو ندارم
نمیدونم تونستم شما رو در مورد حالات درونی و مشکلی که روی دیدگاه و افکارم تاثیر گذاشته متوجه کنم یا نه بزرگوار 🙏🌹

1 پـاسـخ

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره خانواده در قم