۴۳
۵۸
آقــا

اتوپلاسی ناقص؟

با سلام
من هفته قبل اتوپلاسی انجام دادم الان احساس می کنم گوشام خیلی چسبیدن به سرم
ایا بمرور زخم ها که خوب شوند فاصله برمی گردد یا بهمین شکل می مانند؟
دکتر میگه تا 4هفته مرتب هد بند بزنید اما هد بند ک میزنم وسط گوشام بدتر تو رفتگی ایجاد میشه و میترسم همین حالت باقی نمانند.
ایا مجددا با جراحی امکان ایجاد فاصله خواهد بود؟
از چند مدت می توانم مجدد اقدام کنم چون پوست داخل گوش هم بیرون امدگی داره و دکتر میگه چون غضروف برداشتیم باید مرتب ماساژ بدین تا به بیرون گوش بچسبه.
در کل در حالت فعلی خیلی ناراضی و
خیلی هم نگرانم

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي گوش در تهران