۲۵
خانــم

کیست گانگلیون؟

با سلام و درود.
یکی از اقواممون در پشت مچ دستش کیست گانگلیون داره...
البته ما ارثیه معمولا خیلی از اعضای خانواده و اقوام نزدیک دارند.
اما این بنده خدا میگه تا حالا هر کاری کردم از بین نرفته و به شدت دردناک هست.
چندین دکتر مراجعه داشته استراحت و از مچ بند آتل دار استفاده کرده...
تزریق کورتون انجام داده 10 جلسه فیزیوتراپی رفته اما میگه اصلا تاثیری نداشته.
دکتر که مراجعه کرده فرمودند هیچ کاری نمیشه براش انجام داد چون سایز کیست کوچک هست نمیتونن جراحی کنند و با خم کردن مچ قابل مشاهده هست.
سایز کیست به اندازه تقریبا نخود هست اما به شدت براش دردناکه و بیش از دو ساله داره درد این کیست رو تحمل می‌کنه و سایزشم اصلاتغییرنکرده.
بنده هم کیست داشتم اما با تزریق از بین رفته...
میشه بفرمایید چرا این کیست دوستم از بین نمیره و چرا به این شدت اذیتش می‌کنه...
گاهی اوقات از شدت درد واقعا گریه می‌کنه و دیدم که نمیتونه دستش رو حرکت بده من براش خیلی ناراحتم تو رو خدا راهنمایی کنید.
لطفاً راهنمایی بفرمایید باید چه کار کنه؟؟
یعنی واقعا راه درمان دیگه ای نداره؟؟
سنی هم نداره ایشون خانم هستن و تقریبا 25 سالشونه.

1 پـاسـخ

بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي دست در تهران