۴۰
۷۸_۸۰
خانــم

سردردوسرفه وخشک دردقفسه سینه؟

سلام وقت بخیرمن مدتی سرفه دارم حالت سرماخوردگی توگلوم دارم سرفه هایم گاهی خلط وگاهی خشک الان دوروزسرددرددارم توخواب تنگه نفس میشم بازوهام گاهی درددارد ظربان قلبم گاهی تندتندمیشه گفتم ببینم لازم است برم دکتریانه

1 پـاسـخ

  • سلام و شادباش نوروز پيروز
    به نظر من مشکل خاصي نداريد نگران نباشيد علايم سرماخوردگي معمولي همراه با اظطراب. جاي نگراني نيست. کاش همه مثل شما رعايت مي کردند. نگران نباشيد لطفا و استرس را از خودتان دور کنيد. مي توانيد قرص سرماخوردگي هر 8 ساعت استفاده کنيد. من هميشه پاسخگوي شما هستم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 165 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران